Повідомити про корупцію:

Компанія створює сприятливі умови для викривачів та формує повагу до викривачів як частину ділової культури.

Компанія забезпечує викривачам умови для здійснення повідомлення про можливі факти корупційних або пов’язаних з корупцією правопорушень, інших порушень Закону України «Про запобігання корупції».

Викривачі самостійно визначають, які канали повідомлень використовувати для здійснення повідомлення.

Викривачам гарантується конфіденційність в порядку та на умовах, визначених Законом України «Про запобігання корупції».

Компанія заохочує ділових партнерів повідомляти через канали повідомлень про будь-які відомі їм факти вчинення корупційних або пов’язаних з корупцією правопорушень, інших порушень Закону України «Про запобігання корупції» керівником, членами органів управління, посадовими особами усіх рівнів, працівниками та представниками компанії.

Повідомлення повинно містити фактичні дані, що підтверджують можливе вчинення корупційного або пов’язаного з корупцією правопорушення, іншого порушення Закону України «Про запобігання корупції», які можуть бути перевірені.

Особа може здійснити повідомлення без зазначення авторства (анонімно).

Анонімне повідомлення підлягає розгляду, якщо наведена у ньому інформація стосується конкретної особи, містить фактичні дані, які можуть бути перевірені.

Права та гарантії захисту викривача передбачені статтями 53-3 – 53-8 Закону України «Про запобігання корупції»

  • 1001 – внутрішній номер для співробітників компанії (у робочий час крім суботи, неділі та неробочих днів – з 09:00 до 18:00, обідня перерва – з 13:00 до 14:00);
  • 044-359-02-53 – для дзвінків зі стаціонарних та інших телефонів (у робочий час крім суботи, неділі та неробочих днів – з 09:00 до 18:00, обідня перерва – з 13:00 до 14:00);
  • corruption@umcc-titanium.com – цілодобово, адреса електронної пошти.

Або можете скористатися електронною формою для повідомлень: