Разом протидіємо епідемії COVID-19

Коронавірусна інфекція COVID-19, що стрімко поширюється світом, на жаль, не оминула і наше підприємство: від недуги померла співробітниця Вільногірського ГМК.

Адміністрація АТ «ОГХК» висловлює щирі співчуття родині померлої. Правління Об’єднаної гірничо-хімічної компанії екстрено розглядає усі можливі варіанти підтримки для працівників підприємства у боротьбі з COVID-19: тестування, збереження виплат при самоізоляції, забезпечення ліками.

Кожен випадок особливий, тож потребує різних виявів допомоги. Хочемо наголосити, що коронавірусна хвороба набагато ближче, ніж могло здаватися. Хоча прості речі рятують життя: дотримуйтесь правил особистої гігієни, часто мийте руки з милом, обмежте коло спілкування, витримуйте дистанцію в 1,5 метри у транспорті, магазинах та людних місцях, у випадку, якщо відчуваєте погіршення самопочуття, повідомте свого керівника і залишайтеся вдома.

Будь ласка, турбуйтесь про себе, своїх рідних і колег. А також, за жодних обставин не мовчіть, якщо потребуєте допомоги у боротьбі з COVID-19, разом ми зможемо протистояти недузі продуктивніше! Офіційні поради та рекомендації МОЗ, як вберегтись від COVID-19, зібрані на сайті: https://moz.gov.ua/koronavirus-2019-ncov