ОГХК нарощує партнерські зв‘язки з чеською бізнес-спільнотою

Цього разу представники АТ «ОГХК» взяли участь в українсько-чеському бізнес-форумі, який організувала Торгово-промислова палата України спільно з Посольством Чеської Республіки в Україні.

Під час пленарної сесії учасники мали змогу заслухати доповіді Томаша Копечного, Урядового уповноваженого Чехії з питань відбудови України, Іржі Прецліка, заступника посла Чехії в Україні, Геннадія Чижикова, президента ТПП України, та інших українських посадовців.

Загалом на заході були присутні понад 30 провідних чеських компаній та бізнесів з різних сфер, які зацікавлені у співпраці з українськими компаніями, серед яких і ОГХК.

«Дякую нашим чеським колегам за цю зустріч! Чехія вкотре продемонструвала свою безпрецедентну підтримку України, зокрема й на економічному фронті. Це приклад справжнього дружнього плеча. Для ОГХК же співпраця з чеськими компаніями є дуже перспективним напрямком. Сьогодні ми зробили важливий крок до стійкого та міцного бізнес-партнерства у сфері титанових руд», – зазначив заступник голови правління Дімітрі Каландадзе.

Наприкінці форуму між зацікавленими українськими та чеськими компаніями відбулася зустріч B2B, де сторони змогли предметно обговорити напрямки та формати майбутньої співпраці.

Далі буде!