Приклад, що надихає

Серед працівників «ОГХК» багато вправних спортсменів. Один з них – слюсар механоскладальних робіт ремонтно-механічного цеху Іршанського ГЗК Костянтин Шепіль, який здобув друге місце у віковій категорії «50-59 років» в міжнародному турнірі з плавання на відкритій воді «Oceanman Odesa – 2021». Щиро вітаємо нашого пловця із здобутками та бажаємо нових досягненнь!

Костянтин Шепіль працює на Іршанському комбінаті з 2019 року. Вже невдовзі після працевлаштування він випробував свої сили у спартакіаді. Далі – змагання з плавання на відкритій воді у Житомирі, турніри з плавання на відкритій воді «Teteriv open» та «Кубок трьох річок».

Зовсім новим рівнем для Костянтина став міжнародний турнір «Oceanman» в Одесі, адже це була нова для нього дистанція у 5 км. «Не сподівався зайняти призове місце. Хотів просто випробувати власні сили, лише для себе», – розповідає спортсмен. Підготовка до турніру була дуже серйозною: тричі на тиждень – тренування в басейні, де Костянтин Шепіль пропливав по 3-4 км.

Костянтин Шепіль – різностороння та творча людина, він полюбляє вишивати бісером та писати картини. Але основним заняттям все ж залишається плавання. «Головною мотивацією брати участь у змаганнях є показати гідний приклад підростаючому поколінню; що спорт є важливим, і ним можна не просто займатися, а й перемагати, досягати нових висот», – говорить Костянтин.