На філії «ІГЗК» – новий автокран

ОГХК продовжує оновлення техніки й обладнання Іршанського ГЗК: філія отримала новий автокран КС-55727-С-12 вартістю понад 4 мільйони гривень.

Компактні габарити, хороша маневреність і легкість управління автокраном дозволяють виконувати навантажувально-розвантажувальні і будівельно-монтажні роботи на різних майданчиках. Автокран відзначається не лише високими техніко-експлуатаційними характеристиками і надійністю, а й екологічністю: він відповідає стандарту Євро-5.

Кранова установка оснащена чотирьохсекційною стрілою з максимальною вантажопідйомністю 25 тонн і висотою підйому вантажу понад 27 метрів.

Серед конструктивних особливостей крана слід виділити наявність обмежувача навантаження, приладу запису робочих параметрів (“чорна скринька”) та модуля захисту від небезпечної напруги при роботі в безпосередній близькості від ліній електропередач.

Залучення нової автомобільної техніки дасть можливість підвищити виробничі показники, збільшити коефіцієнт виходу автомобілів на лінію, а також дозволить зменшити витрати та оптимізувати робочий процес, що позитивно відобразиться на економічних результатах підприємства.