На ВГМК призначено нового керівника

Новим керівником філії «ВГМК» АТ «ОГХК» призначено Володимира Миколайовича Криштопа.

Відповідний наказ був підписаний 24 лютого 2021 року.

Головними завданнями для Володимира Криштопа буде налагодження безпекових питань, комерційної діяльності, встановлення операційного контролю на ВГМК.

Новий керівник підкреслює, що основні принципи його роботи – це безпечні умови праці на підприємстві та гідна зарплата трудового колективу.

Володимир Миколайович зазначає, що наразі головна його мета – аби підприємство працювало активно, стабільно та результативно.

Володимир Миколайович – професіонал з великим управлінським досвідом. Він працював в різних державних та комерційних підприємствах телекомунікаційного, виробничого, енергетичного та машинобудівного секторів. Добре знається на нормативно-правових актах, що регламентують виробничо-господарську і фінансово-економічну діяльність підприємства, а також на податковому та екологічному законодавстві. Має значний досвід складання і узгодження бізнес-планів, бюджетування підприємства. Володимир Миколайович чудово розбирається у виробничих потужностях і кадрових ресурсах. І, що важливо, знає тактику проведення переговорів на міжнародному рівні, особливості роботи з інвесторами та проведення тендерних процедур.

«Зважаючи на те, що «Об’єднана гірничо-хімічна компанія» чекає на приватизацію вже найближчим часом, надійні досвідчені управлінці нам потрібні як ніколи раніше. Володимир Миколайович Криштоп – саме такий професіонал. Впевнений, що під його проводом ВГМК зможе досягнути усіх запланованих виробничих та фінансових результатів», – прокоментував призначення нового керівника т.в.о. голови правління АТ «ОГХК» Артур Сомов.