«Долонька допомоги» на ІГЗК

Працівники Іршанського ГЗК активно долучаються до благодійної акції, що присвячена щорічному фестивалю «Райдуга», який відбудеться 10 вересня на базі Палацу культури та спорту Іршанської філії.

Обласний фестиваль творчості дітей та молоді з інвалідністю «Райдуга» в смт. Іршанськ – відкритий благодійний мистецький захід за участі дітей та молоді з інвалідністю, що проводиться щороку восени. Організаторами фестивалю виступають філія «ІГЗК» АТ «ОГХК» та Громадська організація «Іршанський актив» спільно з ПО ПМГУ «ІГЗК», Департаментом праці, соціальної та сімейної політики Житомирської ОДА та Іршанською об’єднаною територіальною громадою.

Вже 5 рік поспіль напередодні фестивалю проходить благодійна акція «Долонька допомоги»: усі бажаючі можуть придбати символічні наліпки та магніти з логотипом фестивалю. Зібрані кошти передаються на організацію свята для надзвичайних дітей. Придбати логотип можна в управлінні Іршанського ГЗК, профкомі та місцевій кав’ярні «Сова», а залишити наліпку чи магніт – на спеціальній дошці, яка традиційно розташовується на прохідній управління філії.