Будуючи майбутнє

Пліч-о-пліч з нами працює багато висококласних спеціалістів. Вони є рушійною силою розвитку ОГХК, зростання підприємства. Напередодні професійного свята, Дня працівників металургійної та гірничодобувної промисловості, ми розповідаємо про найвидатніших співробітників нашої компанії.

Сергій Васильович Гданський, заступник начальника філії «ІГЗК» з будівництва та соціальних об’єктів, розпочав свою трудову діяльність на Іршанському комбінаті у далекому 1984 році, після армії. Військову службу відбував в гарячій точці, Сергій Васильович є учасником бойових дій в Афганістані.

Перша робота Сергія Гданського – муляр будівельно-монтажного управління ІГЗК. Далі – довгий, непростий, але дуже цікавий професійний шлях.

За весь період своєї роботи на комбінаті Сергій Васильович обіймав різні посади: майстра, заступника начальника, і, згодом, начальника цеху будівельно-монтажних та ремонтно-монтажних робіт. У березні 2009 року Сергій Гданський був призначений на посаду заступника генерального директора з капітального будівництва філії Іршанський ГЗК.

Під керівництвом Сергія Васильовича та за його безпосередньою участю побудовані та введені в експлуатацію збагачувальні фабрики «ІГЗК», Межиріченського ГЗК та фабрика Валки Гацьківського родовища. Також було розроблено та прораховано технології будівництва промислових і житлових споруд, які дали змогу швидко та якісно здавати об’єкти, зменшити затрати на будівництво. Під його проводом були збудовані приміщення під установку збагачувальної фабрики №1 по переробці хвостових пісків, що дозволило додатково збільшити обсяги виробництва товарного концентрату.

До сфери діяльності Сергія Гданського входять не лише виробничі об’єкти, а й споруди житлового та культурно-побутового фонду. Під його керівництвом були завершені і введені в експлуатацію декілька багатоквартирних будинків. Це дало змогу покращити житлово-комунальні умови родин працівників Іршанського ГЗК.

Сергій Васильович має значний досвід організаторської роботи. Він не лише особисто приймає участь у підготовці молодих спеціалістів підприємства, а й є активним учасником громадського та суспільного життя селища, району та навіть області.

Ми зичимо Сергію Васильовичу Гданському міцного здоров’я, миру, злагоди та нових професійних звершень!