Інвестиції – джерело економічного розвитку та підвищення рівня життя в Україні

Саме про це йшлося під час щорічної зустрічі інвесторів Investors Annual Meeting, який організувала Торгово-промислова палата України у партнерстві з урядовим офісом Ukraine Invest.

Майданчик став своєрідним діалогом між першими особами державних органів, народними депутати України та бізнесом, що активно інвестує в українську економіку.

Під час заходу презентували звіт про перспективи та механізми створення нових інвестиційних фондів та обговорили покращення умов для інвестиційних проєктів. Окремою темою було залучення інвестицій в об‘єкти приватизації.

“Одна гривня, інвестована в об’єкти приватизації, створює додаткові 4 гривні для економіки. Кожен такий об‘єкт – це потенційна точка росту і нарощення української економіки. Зі свого боку ФДМУ докладає максимум зусиль для прозорої та ефективної приватизації”, – наголосив новопризначений Голова Фонду держмайна Віталій Коваль.

Правління АТ “ОГХК” висловлює організаторам подяку за запрошення та ефективний діалог.

“Такі зустрічі – це черговий крок до тісної співпраці влади та бізнесу. Зростання рівня економіки для України дозволить забезпечити стабільність в різних сферах життєдіяльності країни. Фундаментом цього зростання є саме інвестиції. І це як ніколи актуально для “ОГХК”, оскільки стратегічні інвестиції – одна із складових, закладених в план розвитку компанії”, – зазначив заступник голови правління Дімітрі Каландадзе.