Цього року ОГХК оздоровила рекордну кількість працівників

Після напруженої роботи треба гарно відпочити, набратись сил, натхнення та енергії для нових звершень. Оздоровлення та гідний відпочинок працівників – одне з пріоритетних питань в нашій компанії. Цьогоріч на море ОГХК відправила удвічі більше вільногірців, ніж в 2020 р. Загалом лише на літній відпочинок працівників філії «ВГМК» та їхніх родин компанія витратила більше 5 мільйонів гривень.

Минулого року вперше був організований новий напрям відпочинку – сімейний. Цей формат поїздок дуже сподобався працівникам, тож в компанії було прийнято рішення розширити його. Вартість пільгової путівки на базу «Дніпровські зорі» в Кирилівці для працівників Вільногірського ГМК та їхніх родин складає лише 30% від повної ціни. На азовському узбережжі цьогоріч відпочило більше 940 вільногірців, вдвічі більше, ніж минулого.

Ми подбали і про дитячий відпочинок. Табір «Зміна» в Кирилівці цього року відвідало 96 дітей наших працівників, табір «Горизонт» (с.Запсілля) – 50. На оздоровлення дітей підприємство виділило майже 2 млн грн.

Впродовж всього року триває санаторно-курортний відпочинок у Миргороді. З початку року там вже оздоровились 30 працівників. Іршанський санаторій через карантин не міг приймати вільногірців. З 11 червня ситуація змінилася; за два місяці більше двох десятків працівників філії «ВГМК» відвідали цей прекрасний заклад.