Тримаймося! Перемога буде за нами!

«Об’єднана гірничо-хімічна компанія» продовжує працювати, підтримуючи економіку України в умовах війни з агресором. ОГХК перерахувала до державного бюджету 35 145 416 гривень податку на прибуток підприємств за 4-й квартал 2021 року. Ще 15 мільйонів гривень було сплачено 24 лютого. Працівники отримали зарплату за лютий поточного року. Всі зобов’язання щодо виплати заробітної плати за березень 2022 року також буде виконано.

Колективи ВГМК, ІГЗК та центрального апарату управління ОГХК працюють із дотриманням заходів, необхідних для максимального рівня безпеки. Філії забезпечені енергоносіями та паливом. Виробничі процеси тривають з певними обмеженнями, в оптимізованому режимі.

Компанія надає допомогу Збройним силам України та силам Територіальної оборони на місцях: технікою, «робочими руками» працівників ОГХК для допоміжних робіт та всіма іншими доступними способами.

Щиро дякуємо всім колегам, які самовіддано працюють для незалежності України, майбутнього нашої держави!

Ми разом витримали перші найважчі дні, довели свою стійкість, незламність і бойовий дух. Весь світ підтримує Україну, допомагає нашій державі у боротьбі з агресором. Допоки українські воїни знищують війська окупантів, по економіці рф нанесено удар небаченої сили. Ворог опинився у фінансовій і торгівельній блокаді, а тиск на злочинців з боку міжнародної спільноти зростає щогодини. Ми побачимо крах агресора на власні очі.

АТ «ОГХК» допомагатиме всім співробітникам товариства та їхнім сім’ям усіма доступними та можливими способами.

У разі необхідності в отриманні будь-якої допомоги (отриманні медикаментів, продуктів, організації евакуації тощо) просимо звертатись до керівників своїх структурних підрозділів або на телефони гарячої лінії.

☎️ Телефони гарячої ліній:

м. Київ: +380443590250

м. Іршанськ: +380414545381

м. Вільногірськ: +380565354950

У разі загрози життю і здоров’ю співробітникам АТ «ОГХК» виробництво буде повністю зупинено. До того часу – тримаймося та працюємо для перемоги!

Слава Україні!