Стартував черговий етап модернізації Іршанського ГЗК

На філії «Іршанський гірничо-збагачувальний комбінат» АТ «Об’єднана гірничо-хімічна компанія» продовжується будівництво ділянки гравітаційного збагачення фабрики кар’єру №7. Це черговий крок у реалізації програми модернізації виробничих процесів, яка триває на підприємстві.

«Нова ділянка гравітаційного збагачення дозволить підвищити ефективність роботи ІГЗК шляхом збільшення кількості ільменіту, видобутого з первісної руди. На будмайданчик вже доставлено необхідні матеріали та устаткування, ми плануємо запустити новий комплекс упродовж двох місяців. Хочу звернути увагу, що завдяки оптимізації та раціональному використанню вже наявних ресурсів, нам вдалось суттєво скоротити витрати на спорудження комплексу», – відзначив Андрій Іванченко, член правління АТ «ОГХК».

Нагадаємо, що в межах передприватизаційної підготовки на ОГХК впроваджена програма модернізації технологічних ланцюжків та обладнання. Зокрема, наприкінці жовтня в рамках цієї програми Іршанський гірничо-збагачувальний комбінат отримає гвинтові сепаратори Multotec.

До оголошення приватизаційного аукціону, яке має відбутись наприкінці поточного року, ОГХК має наміри впровадити ще декілька важливих змін, що позитивно вплинуть на фінансові та виробничі показники.