Правління АТ «ОГХК» відвідало з робочим візитом Вільногірський ГМК

Керівництво Об’єднаної гірничо-хімічної компанії на чолі з т.в.о. голови правління Єгором Перелигіним 16–17 вересня провело виїзну нараду на філії «ВГМК».

Такі робочі візити мають стратегічний характер і націлені, в першу чергу, на налагодження правильної комунікації між головним офісом та філією.

В рамках візиту керівництвом ОГХК були проінспектовані основні підрозділи ВГМК – кар’єр та збагачувальна фабрика. А також було проведено спільну нараду з керівниками структурних підрозділів комбінату в ході якої Єгор Євгенійович розповів про ключові завдання на найближчі 3–4 тижні та стратегію Акціонерного Товариства на наступні кілька місяців. Очільник компанії відзначив високий рівень професіоналізму колективу, підкресливши важливість принципів прозорості та командного духу.

Він пояснив, що ключовим вектором сьогодні є приватизація. За його словами, вона відкриє абсолютно нові можливості і дозволить підприємству вийти на новий якісний рівень продуктивності і ефективності.

Також, було проведено кілька спеціалізованих нарад з ключових питань і проблем на підприємстві. В ході робочих нарад була присвоєна пріоритетність цілій групі питань, за якими вже розпочалася системна робота спільно з центральним апаратом управління у Києві.