ОГХК розпочинає експорт продукції через онлайн-аукціон

АТ «Об’єднана гірничо-хімічна компанія» анонсує запуск продажу продукції через онлайн-аукціон. До участі в аукціоні з експортних продажів продукції запрошуються іноземні суб’єкти господарської діяльності, компанії-нерезиденти України.

Для участі в аукціоні потенційному покупцеві необхідно надіслати пакет документів та пройти процедуру комплаєнс-перевірки.

1. Документи, в яких вказано: Повна зареєстрована назва компанії, дата та країна реєстрації компанії, юридична адреса компанії, вид діяльності, акціонерний капітал та інформація про осіб які є керівниками компанії. (Прізвище, ім’я; громадянство, дата народження, країна постійного місця проживання).

Це може бути:

  • Витяг із торговельного реєстру, виданий не більше ніж 6 місяців тому, або аналогічний документ про реєстрацію компанії, що підтверджує існування вашої організації, юридичну адресу, країну реєстрації /проживання та перелік директорів або відповідних уповноважених осіб;
  • Меморандум та Статут або аналогічні установчі документи, засвідчені протягом останніх шести місяців, що підтверджують характер та обсяг вашої комерційної діяльності, та будь-які обмеження щодо виду операцій, які ви можете проводити.

2. Інформація про рахунки, відкриті у банках, та реквізити цих рахунків.

3. Інформація/документи про кінцевих бенефіціарних власників. (Прізвище, ім’я; громадянство, дата народження, країна постійного місця проживання).

Після проходження комплаєнс-перевірки компанії отримають запрошення для участі в онлайн-аукціоні.

Для проведення комплаєнсу просимо всі зацікавлені компанії до 13:00 06.09.2021 надіслати вказаний перелік документів на електронну пошту sales@umcc-admin

Найменування продукції, кількість, умови оплати і поставки розміщені в доданих файлах.