ОГХК провела низку ділових переговорів в рамках TZMI Congress-2023

З 15 по 17 листопада у Сінгапурі відбувся 17-й щорічний TZMI Congress. Це найбільша виставка світової титанової галузі, яка щороку проводиться глобальною незалежною консалтингово-аналітичною компанією TZ Minerals International Pty Ltd.

Завдяки заходу, який об’єднав найбільших гравців титанового ринку, представники АТ «ОГХК» провели низку зустрічей B2B для розширення міжнародної співпраці та планування поставок на 2024 рік. Зокрема попередні переговори відбулися з провідними компаніями Америки, Японії, Великобританії та країн Європейського Союзу.

«Загальний об’єм обговорених поставок в наступному році складає понад 200 тис. тонн продукції АТ «ОГХК». Нині розпочали роботу над наступними етапами переговорів з контрагентами та процедурами, які передують підписанню контрактів. Сподіваємося, що розширення співпраці, над чим ми зараз активно працюємо, сприятиме нарощенню економічної стабільності компанії», – зазначив заступник голови правління Дімітрі Каландадзе.

Він також додав, що блокада експортних шляхів та обстріли морської інфраструктури з боку рф, на жаль, призводять до зривів термінів постачання продукції замовникам. Це безпосередньо впливає на імідж українських експортерів і відтерміновує оплату за товар. Однак, в таких умовах дуже важливо напрацьовувати альтернативні шляхи співпраці та розширювати її. Це пріоритет для менеджменту компанії.