ОГХК вітає директора Іршанської філії із виходом на заслужений відпочинок

Від сьогодні, 17 березня, Віктор Анатолійович Сівченко виходить на пенсію. Виконувати його обов’язки тимчасово буде перший заступник директора «ІГЗК» В. А. Мороз.

Віктор Анатолійович доклав значних зусиль задля оновлення та модернізації виробничих процесів на комбінаті. 17 років він обіймав посаду заступника директора Іршанського комбінату з комерційних питань, збуту та постачань.

З листопада 2015 р. Віктор Анатолійович працював на ІГЗК як директор.

Під керівництвом Сівченка В.А. Іршанська філія стала сучасним, конкурентоспроможним та високотехнологічним підприємством.

Колеги та підлеглі відзначають оптимізм і впевненість, врівноваженість та зосередженість Віктора Анатолійовича.

Разом з тим Віктор Анатолійович відомий не лише як досвідчений управлінець, а й як людина, що довгий час опікувалась розвитком культури в Іршанську, за його керівництва набув нових обертів обласний благодійний фестиваль «Райдуга».

«Як керівник ОГХК я хочу подякувати Віктору Анатолійовичу за роботу на благо підприємства упродовж багатьох років, відданість справі, знання та мудрість. Щиро бажаю Віктору Анатолійовичу від себе особисто та від Об’єднаної гірничо-хімічної компанії енергії для нових звершень та задумів, здоров’я та довгих років життя», – привітав Сівченка з виходом на пенсію Артур Сомов, т.в.о. голови правління АТ «ОГХК».