ОГХК виступила головним спонсором фестивалю творчості дітей та молоді з інвалідністю «Райдуга»

10 вересня Іршанськ гостинно приймав учасників XVIII обласного фестивалю творчості дітей та молоді з інвалідністю «Райдуга». Цьогоріч на цей чудовий захід завітали більше 300 вихованців 12 різних закладів Житомирщини. Організатором та головним спонсором «Райдуги» виступила «Об’єднана гірничо-хімічна компанія».

Під час фестивалю його учасники мали змогу проявити себе на різних локаціях: «Зроби сам», «Юний конструктор», «Спортивний майданчик», «Казкова палітра» та ін. В «Живому куточку» діти спілкувались з тваринками і пташками. В «Салоні краси» юним учасницям «Райдуги» робили зачіски, манікюр та макіяж з використанням аквагриму. Окрім цього, на фестивалі проходила виставка картин, поробок та декоративних виробів учасників «Райдуги». Яскравою особливістю цьогорічного фестивалю стали безліч різноманітних фотозон.

Грандіозний концерт, підготований учасниками фестивалю, став основною частиною «Райдуги». Слід відзначити, що Фестиваль на сьогодні є єдиною платформою для виступу дітей та молоді з інвалідністю.

Аби особисто привітати юних учасників «Райдуги» зі святом творчості, на фестиваль приїхав т.в.о. голови правління АТ «ОГХК» Єгор Перелигін. У своїй вітальній промові він зазначив, що ОГХК націлена не тільки на формування доданої вартості, а й на підтримку дітей та соціальної сфери загалом. «Я можу чітко сказати, що політика і позиція ОГХК буде продовжена в тому ж дусі. Ми завжди будемо підтримувати соціальні ініціативи, фестивалі – такі як «Райдуга», – наших дітей та нашу молодь!», – підкреслив Єгор Перелигін.

Після концерту на учасників «Райдуги» чекав смачний обід, виступ Житомирського академічного лялькового театру та святкова дискотека. Неймовірна атмосфера цього фестивалю з року в рік розчулює тисячі сердець, а також допомагає привернути увагу громадськості до проблем людей з інвалідністю.