ОГХК виділила 1,75 млн грн на літнє оздоровлення співробітників

На організацію сімейного відпочинку працівників АТ «Об’єднана гірничо-хімічна компанія» у 2020 р. виділено 1,75 млн гривень. Відповідне рішення було прийняте членами правління компанії. Завдяки виділеним коштам 715 людей, співробітників підприємств зі своїми дітьми, зможуть цього літа безкоштовно оздоровитися біля моря.

«Забезпечення соціальних гарантій і підтримка наших працівників у період пандемії COVID-19  є одним із найголовніших завдань керівництва компанії. Цього року через карантин, на жаль, у нас немає можливості забезпечити звичний колективний відпочинок для дітей співробітників підприємств ОГХК. Тому правління прийняло одностайне рішення не економити призначені на це кошти, а переспрямувати їх на організацію сімейного відпочинку членів трудового колективу ОГХК», – зазначив Пітер Девіс, т.в.о. голови правління АТ «ОГХК».

«Добробут трудових колективів комбінатів ОГХК безпосередньо впливає на ефективність роботи підприємства. Я радий, що нинішнє керівництво це розуміє та старається підтримувати», — зазначив голова профспілкового комітету ПОП «ВГМК» Федір Клименко.

Нагадаємо, що в ОГХК розробили програму соціального захисту працівників, відповідно до якої передбачена низка заходів для підтримання співробітників ОГХК у період світової пандемії та кризи, зокрема, з серпня 2020 року для усіх співробітників філій, Вільногірського ГМК та Іршанського ГЗК, заробітну плату підвищено на 20% із збереженням всіх соціальних гарантій згідно з умовами Колективного договору.