На Іршанській філії ОГХК після капітального ремонту запустили збагачувальну фабрику

Капітальний ремонт збагачувальної фабрики №3 Іршанського ГЗК, складової частини ОГХК, є плановим кроком підприємства на шляху до зменшення виробничих ризиків.

«Нове керівництво ОГХК сприяє безаварійній роботі Іршанського ГЗК за встановленим графіком проведення капітальних ремонтів підрозділів і комбінатів. Цього року, завдяки ремонту та заміні технічного обладнання, фабрика №3 зможе вийти на показник виробництва натурального ільменітового концентрату більше як 15000 тонн на місяць», – стверджує Артур Сомов, заступник т.в.о голови правління ОГХК.

За час тимчасової зупинки виробництва, у період з 9 до 19 червня, на фабриці №3 вдалося здійснити заміну сушильного барабану та провести ремонт основного технологічного обладнання. Вчасне завершення ремонту обладнання і запуск збагачувальної фабрики №3 у штатному режимі відбулися завдяки злагодженій роботі всіх виробничих підрозділів підприємства. Реалізації такого обсягу робіт сприяло відповідальне ставлення керівників структурних підрозділів, наполегливе виконання всіх процесів працівниками філії.

Збагачувальна фабрика №3 спеціалізується на випуску натурального ільменітового концентрату високої якості. Станом на сьогодні фабрика повністю відновила свою роботу та вийшла на планові виробничі показники випуску ільменітового концентрату – близько 600 тонн за добу. Надалі робота відбуватиметься в плановому режимі згідно з затвердженим річним планом виробництва ільменітового концентрату.

Підвищення ефективності виробничих потужностей, а також контроль й управління ризиками на Іршанській та Вільногірській філіях АТ «ОГХК» є важливою умовою для капіталізації підприємства напередодні приватизації.