На базі філії «ІГЗК» відбулася спільна виїзна нарада Підкомітету промислової політики ВРУ, Фонду держмайна та АТ «ОГХК»

Це вже другий візит представників Підкомітету з питань промислової політики Комітету з питань економічного розвитку на потужності АТ «ОГХК». Цього разу до Іршанської філії. Комітет представляв народний депутат України Муса Магомедов, Фонд держмайна – директори профільних департаментів Дмитро Дмитришин та Олександр Данілкович, АТ «ОГХК» – оновлений склад менеджменту.

Делегація оглянула кар’єр, а також збагачувальну фабрику філії. Крім того, члени правління ознайомили присутніх з покроковими процесами роботи «ІГЗК» – від видобутку до відвантаження готової продукції.

В рамках візиту сторони обговорили розширення ресурсної бази для вказаного філіалу, зокрема йшлося про перспективи Тростянецького родовища. Також обговорили поточні проблеми та варіанти їх оперативного вирішення.

Наприкінці зустрічі члени правління ОГХК акцентували, що такі спільні заходи сприяють синхронізації напрямів роботи компанії на усіх рівнях та спрощують діалог задля оперативного реагування на проблемні питання.

Зі свого боку, Муса Магомедов наголосив, що Комітет готовий сприяти законодавчим ініціативам задля розвитку компанії та процесам, які допоможуть АТ «ОГХК» закріпитися на провідних позиціях титанового ринку.