НашіТитани: Історія Ірини Зими, провідного інженера філії «ВГМК»

Кожна жінка реалізовує свій потенціал – у родині, як мати, на роботі, як професіонал, але найголовніше – кожна жінка має реалізувати свій потенціал щастя. Сьогодні наші українки демонструють високі досягнення у всіх сферах. Їх професіоналізм вартий поваги та захоплення. Саме про одну з таких жінок ми хочемо розповісти.
Ірина Зима – працює на філії «ВГМК» АТ «ОГХК» провідним інженером у виробничо-технічному відділі збагачувального виробництва. Жінка, яка поєднала у собі синергію чарівності та розуму. Народилася та виросла вона у місті Вільногірськ, після закінчення школи вступила до Вільногірського технікуму за спеціальністю «Збагачувач», а після закінчення навчання, в 1999 році, влаштувалася на підприємство сепараторником дільниці доведення. У 2003 році жінка вступила до Дніпродзержинського технологічного університету на заочну форму навчання.
В цьому ж році Ірині запропонували перейти до технічного відділу, який на той час лишень заснували, і вона погодилася.
«Робота моя дуже цікава, не монотонна, – розповідає Ірина, – і мені дуже подобається. Кожен день щось нове, якісь цікаві моменти. Спочатку, коли я прийшла сюди, то все лише починалося, а зараз з’явився досвід, але того початкового азарту вже немає. В колектив приходять нові люди, хто – на підміну, хто – на постійне місце. Ми всіх навчаємо, передаємо досвід, я особисто навчаю «новачків», це моє «заняття».
В мирний час сім’я Ірини полюбляла мандрівки. І зараз єдина мрія жінки – мир та повернення нашої країни до нормального життя.
«Дуже хочеться, щоб закінчилася війна, настав спокій, – говорить наша героїня, – так миру хочеться. Я думаю, що тепер ми будемо цінити кожен прожитий день», – резюмувала Ірина.