Літній відпочинок 2021: на Іршанському ГЗК підвели підсумки.

На оздоровлення та відпочинок працівників Іршанського ГЗК з початку року ОГХК витратила майже 6 мільйонів гривень. Літній відпочинок для співробітників комбінату та їхніх дітей спільними зусиллями організували правління АТ «ОГХК», адміністрація філії та профспілка.

Першими ластівками літнього відпочинку стали діти працівників філії. 17 червня перша група з 41 дитини та 17 серпня друга група з 48 дітей вирушили до дитячого оздоровчого закладу «Чайка», який знаходиться в Київській області. Юні іршанці катались на каяках та велосипедах, стріляли з лука, підкорювали скалодром, відвідували яскраві вечірки, брали участь в ігрових програмах та театральних постановках, засмагали на пляжі, і, звісно, знайомились з новими друзями!

Вартість пільгової путівки для працівників ІГЗК становила лише 15% від повної ціни.

У серпні 37 працівників комбінату відпочивали в оздоровчому комплексі «Синевір» (смт. Східниця). Цей комплекс, що знаходиться у Карпатах, пропонує не лише чудовий відпочинок, але і можливість відвідати такі процедури, як масаж, гідроколонотерапія, озокерит, а також водні та фізіотерапевтичні процедури. Вартість оздоровлення для співробітників комбінату склала 30% від повної вартості путівки.

Нагадаємо, що працівники Іршанського ГЗК та Вільногірського ГМК мають змогу оздоровлюватися у санаторії-профілакторії філії. З початку року у санаторії оздоровилося 405 працівників ІГЗК та 102 дитини.