З професійним святом, колеги!

Робота займає особливе місце у нашому житті, тому єдиний спосіб бути по-справжньому задоволеним життям – робити ту справу, яку вважаєш великою!

Поки наші воїни зі зброєю в руках вже понад 500 днів захищають наш сон та кожен клаптик української землі – понад 6000 тисяч працівників АТ «ОГХК», професіоналів у гірничовидобувній та металургійній галузі, тримають економічний фронт і борються за нашу стійкість на міжнародній арені!

Сьогодні Ваше професійне свято, шановні колеги!

Ви є одними з найпрофесійніших і найвідданіших працівників у країні, які щоранку попри небезпеку, економічні й технічні проблеми, важкий емоційний стан знаходили в собі силу й продовжували працювати! Це переможна куля в серце агресора! Йому не вдалося змінити робочий ритм кожного з вас!

Саме завдяки цьому ритму наша компанія вистояла в темні часи та продовжує стояти! Сьогодні ми спільно з вами проходимо складні випробування. Та попри це, компанія на передовій глобальної перебудови світової титанової промисловості. Зараз ми маємо всі шанси стати провідним постачальником цієї продукції на європейські та західні ринки, назавжди замінивши продукцію рф. Це заслуга Вашої майстерності та щоденної клопіткої роботи!
Попереду нас обов’язково чекає успіх та найсучасніше виробництво!

Тож поки ми пліч-о-пліч проходимо цей шлях, АТ «ОГХК» бажає Вам найголовніше – бути здоровими, міцними духом та вірити у нашу Перемогу!

Дякуємо кожному працівнику за стійкість, витримку і професіоналізм!

Для України ви справжні титани економічного фронту! З вашим професійним святом!

Слава Україні!