Офіційна позиція АТ «ОГХК» в умовах повномасштабної війни росії проти України

В умовах надзвичайно складної ситуації в країні під час війни з агресором – російською федерацією, небезпеки державній незалежності і територіальній цілісності нашої країни повідомляємо, що Правління АТ «ОГХК» вживає всіх необхідних заходів для підтримки діяльності АТ «ОГХК» та всіх наших співробітників.

Правління АТ «ОГХК» гарантує виплату найближчими днями заробітної плати працівникам філій та центрального апарату управління АТ «ОГХК» за лютий 2022 року. Також запевняємо, що будуть виконані всі зобов’язання щодо виплати заробітної плати за березень 2022 року.

Правлінням товариства прийнято рішення про оптимізацію обсягів виробництва і виробничих заходів задля забезпечення працівникам товариства максимального рівня безпеки під час воєнного стану в країні. У разі загрози життю і здоров’ю співробітникам АТ «ОГХК» – виробництво буде повністю зупинено.

Пріоритетом в умовах сьогодення є людські життя, допомога країні та Збройним силам України.

АТ «ОГХК» допомагатиме всім співробітникам товариства та їхнім сім’ям усіма доступними та можливими способами.

У разі необхідності в отриманні будь-якої допомоги (отриманні медикаментів, продуктів, організації евакуації тощо) просимо звертатись до керівників своїх структурних підрозділів або на телефони гарячої лінії.

Телефони гарячої ліній:

м. Київ: +380443590250

м. Іршанськ: +380414545381

м. Вільногірськ: +380565354950

Від нашої згуртованої роботи зараз залежить наше майбутнє!