Збагачувальні фабрики №1 та №3 філії «ІГЗК» запущено в роботу після проведення капітального ремонту

Під час робіт на гірничій ділянці збагачувальної фабрики №1 було відремонтовано нерухомий грохот, проведено гумування зумпфів фабрики з заміною гасників та заміну водяного колектору фабрики. Також було проведено ремонт крокуючого екскаватора ЕК 5/45, а саме – заміна тягового та підйомного канатів, заміна блоків наведення та розвантаження, заміна ковшу екскаватора. Усі ремонтні роботи виконувалися силами працівників гірничої ділянки фабрики №1, Ремонтно-монтажного цеху, Паливно-транспортного цеху та інших служб філії.

Капітальний ремонт збагачувальної фабрики №3 включав заміну частини газопроводу, відновлення працездатності бункеру №1, заміну сушильного барабану №1 та частини пилоциклонів, заміну стрічки на 3 конвеєрах, 2 елеваторах, частини трубопроводу розведення схеми збагачення, опалення та запірної арматури, ущільнення сепараторів, ревізію насосного господарства та електричного обладнання. Значний внесок у проведений ремонт вклали працівники цеху будівельно-монтажних та ремонтно-будівельних робіт, а також газової служби.

Усі ремонтні роботи виконані швидко та якісно, а фабрики успішно запущені в роботу. Проведені заходи у подальшому дозволять виконувати планові виробничі показники.