В АТ «ОГХК» провели кадрові оновлення напередодні приватизації

На Вільногірській філії «Об’єднаної гірничо-хімічної компанії» призначений новий керівник з метою уникнення корупційних ризиків напередодні приватизації.

Керівником філії призначено Криштопа Володимира Миколайовича.

Накази про звільнення з ВГМК колишніх керівників Прокопенка О.І., Золотоноші К.М. та Баранника М.М. видані 24 лютого 2021 року.

Підставою звільнення стали грубі порушення ними трудових обов’язків, в результаті чого виникли підстави для звільнення згідно з п.1 ч.1 ст.41 КЗпП України.

Порушення були виявлені як за напрямом комерції (Золотоноша К.М.), напрямом безпеки (Баранник М.М.), так і в цілому в управлінні філією та безпідставному перевитрачанню коштів філії (Прокопенко О.І.)

«Напередодні приватизації підприємства нам вкрай необхідно, аби всі департаменти «Об’єднаної гірничо-хімічної компанії» працювали злагоджено, заради єдиного спільного результату. Якщо немає розуміння і довіри, то й мети не досягнемо. Розуміючи це, ми прийшли до спільного рішення правління – провести кадрові зміни на Вільногірській філії. Новим керівником призначено Криштопа Володимира. Це людина з відмінним досвідом управлінця та надійною репутацією», — повідомив т.в.о. голови правління АТ «ОГХК» Артур Сомов.