Відновлюємо «життя»: запрацював санаторій-профілакторій Іршанського ГЗК

З початком повномасштабної війни порушилася робота багатьох підрозділів філії «ІГЗК» АТ «ОГХК», а для відновлення їх роботи знадобилося чимало часу. Нині спільними зусиллями, крок за крок повертаємо все до ладу.
Так, 26 травня санаторій-профілакторій Іршанського ГЗК, робота якого була зупинена 24 лютого 2022 року, відновив свою роботу і вже прийняв перший заїзд відвідувачів.
До речі, за час простою, працівники філії облаштували там сховища для безпеки працівників та мешканців селища, а також на певний час санаторій став прихистком для переселенців.

«Це справжнє свято для наших працівників. Усі дуже чекали відкриття профілакторію, про це свідчить повністю укомплектований перший заїзд, а також черга на наступні заїзди. Звичайно, після довгої перерви потрібен певний час для налагодження та стабілізації роботи санаторію, та це питання, які вирішуються в робочому порядку. Покладений гарний початок нашої роботи. Сподіваємося, що так триватиме і надалі», – розповів головний лікар санаторію-профілакторію Олександр Примасюк.

Додамо, що санаторій проводить комплексне і повноцінне лікування, медичну реабілітацію та профілактику захворювань з максимальним використанням природних лікувальних ресурсів. Саме такий вид оздоровлення є особливо важливим для людей, які працюють в гірничодобувних галузях!