Відновлення України та бізнес під час війни

Україна стоїть перед історичними викликами , протистоїть руйнівним наслідкам російського вторгнення, переживає блокаду експорту, обстріли логістичних шляхів та економічні труднощі. Однак, вже сьогодні варто будувати перспективи для відновлення нашої держави та стабілізації роботи, зокрема державних підприємств. Тут вкрай важливо використовувати підхід, заснований на принципах відповідального ведення бізнесу та поступово інтегрувати його в роботу.

7 грудня для обговорення цих тем головний експерт з питань комплаєнсу АТ «ОГХК», Владислав Форостяний відвідав міжнародну конференцію «Відновлення України на засадах відповідального ведення бізнесу: цінності й стандарти». Захід організовувало Мінекономіки за підтримки UNDP Ukraine / ПРООН в Україні та Уряду Японії.

Спікери розповіли про засади ведення відповідального бізнесу та елементи, які варто інтегрувати українським підприємствам для покращення робочого клімату. Учасникам також презентували звіт, розроблений ПРООН в Україні, який містить рекомендації щодо поетапного впровадження різних підходів. За словами спікерів, такі підходи можливо інтегрувати за умови тісної взаємодії українського та іноземного бізнесу, інвесторів, уряду та громадських організації.