Водіям Вільногірського ГМК підвищено клас кваліфікації

На філії «ВГМК» відбулося щорічне засідання комісії з присвоєння та підтвердження кваліфікації водіям автотранспортних засобів. За результатами засідання було розглянуто і погоджено 21 клопотання на присвоєння водіям Вільногірського комбінату кваліфікації першого та другого класів.

Водіям третього класу, які працюють на філії три та більше років, мають клопотання керівника підрозділу і не мають жодних порушень, комісія підвищила кваліфікаційний клас до другого. Згідно з Положенням про організацію нормування праці таким спеціалістам встановлюється доплата у розмірі 10% від годинно-тарифної ставки або окладу за фактично відпрацьований час відповідно до подорожніх листів.

Водіям другого класу, які мають безперервний стаж роботи на підприємстві 2 роки після його присвоєння без порушень та зауважень, а також клопотання керівника підрозділу, було присвоєно кваліфікацію водія першого класу. Цим спеціалістам встановлюється доплата 25% від тарифної ставки або окладу за фактично відпрацьований час відповідно до подорожнього листа.

«Я дуже пишаюсь нашим колективом, – відзначив член комісії, заступник керівника гірничо-транспортного виробництва з транспорту Іван Гончар, – і мені завжди приємно привітати з підвищенням кваліфікації кожного водія, а таких спеціалістів у нас чимало».