АТ «ОГХК» стало членом Європейської Бізнес Асоціації

Європейська Бізнес Асоціація – це найбільше об’єднання іноземного, європейського та вітчизняного бізнесу в Україні. До Асоціації входять представництва найбільших міжнародних, європейських підприємств, а також компанії українського походження.

Цього місяця наша компанія також приєдналася до членства в асоціації, а також стала учасником її галузевого комітету надрокористувачів.

«Основа сучасного підходу до розвитку підприємств – це партнерство та розширення кола міжнародного співробітництва. Для АТ «ОГХК» такий інструмент лежить в основі діяльності. Тому я переконаний, що членство в EBA відкриє для компанії додаткові перспективи у побудові ефективних взаємовідносин з експортерами та великим бізнесом, а також матиме ефективні результати не лише для нас, але й для всієї гірничодобувної промисловості України», – зазначив перший заступник Голови Правління Єгор Перелигін.

Сьогодні, 6 лютого вже відбулося засідання галузевого комітету за участі Єгора Перелигіна, на якому учасники обговорювали план діяльності на квартал та проблемні аспекти законодавства, що торкаються надрокористувачів та ініціювання змін до НПА.

Голова Комітету Дмитро Кащук резюмував: «Я радий, що зацікавленість діяльністю Комітету збільшується, а кількість його учасників зростає. Відтак будуємо амбітні плани та ставимо акцент діяльності Комітету у першому кварталі на відстоюванні інтересів бізнесу при внесення змін до Кодексу України про надра, які зараз напрацьовуються у ВРУ, а також на проведенні виїзних засідань задля обміну досвідом»