АТ «ОГХК» провело спільну виїзну нараду з керівництвом філій «ВГМК» та «ІГЗК»

Щоб підвести підсумки 2020 року та обговорити спільні плани на рік прийдешній, правління АТ “ОГХК” на чолі з т.в.о. голови правління Сомовим Артуром Юлійовичем провело стратегічну зустріч на базі Іршанського ГЗК. Річна стратсесія вперше відбулася спільно за участі директорів філій, керівників ключових підрозділів, голів первинних профспілкових організацій комбінатів та команди правління ОГХК.

“Для нас дуже важливо тримати на рівні внутрішню корпоративну комунікацію. Немає більш чи менш важливих філій, департаментів, профспілок або працівників. Ми налаштовані працювати зі всіма на рівних, саме тому цього року запроваджуємо формат таких спільних обговорень, на яких представники різних структурних підрозділів мають можливість звернути увагу керівництва на ключові питання, які турбують саме їх”, – поділився Артур Сомов.

Рішення про організацію зустрічі очільник компанії пояснює тим, що через географічну відстань між філіями та центральним офісом, можливість проводити наради не в телефонному режимі, а обличчям до обличчя знайти дуже важко, і за останній час між лінійними керівниками накопичилось багато робочих питань. Саме тому було прийняте рішення провести розширену нараду, щоб максимально обговорити та вирішити якщо не всі, то більшість питань.

Ключовими темами для обговорення стали питання модернізації виробництва, оновлення умов колективного договору, збуту готової продукції та усіх фінансових операцій.