АТ “ОГХК” взяло участь у щорічних бізнес-зборах від ЄБА

15 листопада Європейська Бізнес Асоціація провела тематичний захід, в ході якого обговорили ключові тренди в контексті діджиталізації, військового та оборонного секторів, євроінтеграційного вектору розвитку України.

Участь у заході взяли представники українських та глобальних компаній, зокрема АТ “ОГХК” представляв перший заступник Голови правління Єгор Перелигін, представники Уряду та Верховної Ради, міжнародні партнери та медіа.

“Ми почули багато нових ідей та тих, що вже в процесі реалізації. Зокрема, Михайло Федоров, Віцепрем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій, розповів про проєкт, що об’єднає на одній платформі бізнес, якому потрібні іноземні замовлення. А закордонним партнерам держава надаватиме гарантії, що вони будуть виконані. Крім того, було озвучено про залучення цільових інвестицій у розвиток прикордонного та митного сполучення через Румунію. Це є дуже важливим елементом в умовах блокади моря, зокрема для “ОГХК”, – зазначив Перелигін.

Він також додав, що важливою темою був сектор оборони та стратегічних галузей промисловості. Міністр оборони Рустем Умеров під час свого виступу також підняв проблемне питання бронювання працівників підприємств і зазначив, що найближчим часом планується зустріч з Міністерством економіки задля обговорення даного питання.

Дякуємо ЄБА та іншим стейкхолдерам за організацію таких зборів. В умовах війни для бізнесу та підприємництва ці заходи слугують платформою для спільного напрацювання ефективних рішень.